Heerlijke Hamam badjassen voor hem en haar

Na een verfrissende douche of een uurtje in bad even lekker op de bank bijkomen in je badjas: we zijn er gek op. Dankzij een badjas blijf je lekker warm en zit je er lekker comfortabel bij. Maar een goede, betaalbare badjas vinden lijkt soms zo gemakkelijk nog niet. Gelukkig heeft ZusenZomer heerlijke badjassen voor hem en haar. Je moet alleen even de juiste kleur en maat uitkiezen.

Maak kennis met de Hamam badjas

Misschien had je er nog nooit van gehoord, maar de ‘Hamam badjas’ is helemaal trendy en chic. Dit zijn de badjassen die ze ook in luxe spa’s en welnessresorts gebruiken. Ze zijn licht van gewicht en passen ook prima in je bagage, voor als je op een zonnige strandvakantie gaat. De stof van deze Hamam badjassen van ZusenZomer wordt niet met een machine gemaakt, maar met de hand geweven. Dat is nog een heel ambacht!

De badjas Geo van ZusenZomer is een van die badjassen die ambachtelijk geweven is. Het heeft een luxe uitstraling, is lekker luchtig en komt altijd van pas. Deze badjas kun je prima meenemen naar de sauna, het strand, de camping of op citytrip. Het voordeel is dat de badjas van 100% biologisch katoen is gemaakt, dus je maakt ook nog eens een duurzame keuze. Je kunt de badjas kopen in grijs-zwart of in koraal-ecru.

Hamam badjassen ZusenZomer heren


De badjas Hazan is het broertje van de Geo. Deze is gemaakt van een lichtgewicht hamamdoek, dat mooi, zacht en soepel valt. Perfect te gebruiken als ochtendjas. Hij heeft een ‘sjaalkraag’ en is verkrijgbaar in donkerblauw, staalblauw en lichtgrijs. Dames kunnen nog voor een extra kleur kiezen: een aquakleur. Voor mannen is ook een XXL-model verkrijgbar. Het voordeel van deze badjas is dat deze goed vocht opneemt en snel droogt.

Waarom geweven badjassen?

Geweven badjassen worden ambachtelijk gemaakt. Er komt geen machine aan te pas. En dat merk je aan de kwaliteit. Bij ZusenZomer worden ze gemaakt in kleine weverijen in Turkije en Tunesië. Daar geldt fair trade: de weverijen krijgen een eerlijke vergoeding, evenals de boeren die het katoen verbouwen.

Koop je een geweven badjas, let dan op het Oeko-Tex keurmerk. Je weet dan zeker dat er geen schadelijke chemische middelen worden gebruikt bij het maken van de badjas.

Hamam badjassen ZusenZomer dames en heren
Hamam badjassen ZusenZomer dames en heren

Duurzame badjassen

Duurzaamheid is tegenwoordig helemaal hip. Het is ook broodnodig: we willen een zo klein mogelijke voetafdruk op onze planeet achterlaten. Yuko is een van de merken badjassen die zich richt op duurzaamheid. De badjassen van dit merk zijn gemaakt van een erg zachte stof. En je kiest dus voor een duurzaam ontwikkelde badjas.

Het is sowieso een goed idee dat je eerst uitzoekt wie je badjas heeft gemaakt en of dat wel op een eerlijke manier is gebeurd. Op die manier zorgen we allemaal voor een betere wereld en blijven we ook nog eens lekker warm.

Waar kun je ZusenZomer Hamam badjassen kopen?

Als je een Hamam badjas van ZusenZomer wilt kopen, hoef je gelukkig niet ver te zoeken. Je kunt ze namelijk gewoon bij bol.com bestellen. Gemakkelijker kan het niet. Ze zijn daar te koop in verschillende uitvoeringen en kleuren. De prijs beginnen bij ongeveer 50 euro en lopen op tot zo’n 95 euro. Als je bedenkt dat het hier om ambachtelijke producten gaat die van mooie, duurzame materialen zijn gemaakt, dan is dat zeker niet duur.

Waarom ZusenZomer?

ZusenZomer, een oerhollands familiebedrijf dat meer dan tien jaar geleden is opgericht door de zussen Petra en Martine, is hét toonaangevende merk op het gebied van fairtrade hamamdoeken, badjassen en nog meer moois voor thuis en onderweg. Hoogstaande kwaliteit, handgemaakte producten en originele ontwerpen vormen de basis voor de collectie.

Plaats een reactie

Ander nieuws

Leuke, betaalbare winterjassen

Leuke, betaalbare winterjassen voor het hele gezin

Het is er weer tijd voor: de winterjas. Of in ieder geval: de zoektocht naar een winterjas, voor als het straks echt koud wordt. Dit jaar is een duur jaar, met inflatie en stijgende kosten. Dan is een leuke, betaalbare winterjas voor het hele gezin een mooi meegenomen.
Vans MTE-3 sneakers voor in de winter

De nieuwe Vans MTE-3 zijn dé sneakers voor komende winter

De nieuwe Vans MTE-3 sneakers zijn nu verkrijgbaar. Steeds meer vrouwen weten de sneakers van Vans wel te waarderen. Het merk staat bekend om de sportieve, kwalitatief goede sneakers met een ongeëvenaard, iconisch design. En dat maakt Vans ook met de nieuwe MTE-3 sneakers weer helemaal waar.
Schoenenkwartier Waalwijk

Waalwijk heeft nu ook een Schoenenkwartier

Schoenen: daar houden we allemaal van. En voor ons schoenenliefhebbers is er nu een zogenoemd Schoenenkwartier. Het is een platform voor liefhebbers van schoenen, voor de makers en voor de branche zelf. Op 28 juni werd het platform met een flinke dosis muziek geopend.