‘About Cats & Dogs’: alles over honden en katten in de Jaarbeurs

Honden en katten: wie is er niet gek op? Je beste vriend in huis, die altijd op je staat te wachten als je thuiskomt. Een knuffelkameraad. Nee, we kunnen niet meer zonder onze geliefde huisdieren. En die huisdieren komen volop aan bod op de beurs ‘About Cats & Dogs’ in de Jaarbeurs in Utrecht.

Steeds meer huisdieren in Nederland

Tijdens de coronacrisis voelden we ons massaal eenzaam. Dat heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen een kat of een hond hebben genomen. Het aantal huishoudens met een huisdier nam met ongeveer 150.000 toe. Alle reden voor een beurs waar we alles kunnen leren over onze geliefde viervoeters: ‘About Cats & Dogs’. Dit jaar wordt deze beurs gehouden in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht, en wel op 5 & 6 november.

Een beurs voor alles wat je moet weten over je kat of hond

Op About Cats & Dogs vind je alles over wat je moet weten over onze honden en katten. Zo worden er interessante onderzoeksresultaten gepresenteerd en kun je kennismaken met nieuwe voedingsmerken. Natuurlijk zijn er ook allerlei accessoires en verzorgingsproducten voor je hond of kat te koop.

Er is ook een special guest: presentatrice Renate Gerschtanowitz. Zij heeft een eigen online platform over huisdieren, met de toepasselijke naam ‘Huisdieren.nl’. Op de beurs vind je haar speciale stand, waar je zo even binnen kunt wandelen. Gezellig!

About Cats & Dogs in de Jaarbeurs in Utrecht

EHBO en spoed bij honden en katten

Iedere katten- of hondeneigenaar krijgt een keer te maken met ziekte van het dier. Misschien raakt je huisdier gewond bij het spelen buiten, of krijgt je kat of hond acuut last van een ziekte. Het is belangrijk dat je dan weet wat je moet doen. Tijdens de beurs is de bekende tv-dierenarts Piet Hellemans aanwezig. Hij geeft twee spreeksessies over onder meer EHBO en speed bij honden en katten.

Je kunt ook luisteren naar kattengedragstherapeute Eline Feline en hondenspecialist Arnoud Busscher. Eline geeft bezoekers advies over kattengedrag, terwijl Arnoud uitlegt hoe je het beste met je hond kunt omgaan. Naast de genoemde namen zijn er ook nog andere specialisten aanwezig.

Plaats een reactie

Ander nieuws

Ultima Multipath

Ultima Multipath e-bike: innovatie en stijl voor de moderne vrouw

De perfecte balans tussen stijl en functionaliteit: de Ultima Multipath e-bike biedt een ongekende fietservaring voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort, prestaties en elegantie. In dit artikel ontdek je de baanbrekende technologie, unieke designelementen en prestaties van deze veelzijdige e-bike, en wat experts en consumenten ervan vinden.
Stelton Pilastro serie Art-Deco glaswerk

Pilastro: geraffineerde elegantie voor de thuisbar

De Pilastro-serie, bekend en geliefd vanwege zijn eenvoudige en prachtige glasproducten, is een graag geziene gast in menig interieur. Van karaffen en wijnkoelers tot glazen en schalen, Pilastro biedt een uitgebreid assortiment voor de liefhebbers van stijlvolle glaswaren.
Het verhaal van de Paashaas (in chocolade, met paaseitjes

De Paashaas: het geheime leven van een chocoladeheld

Vandaag onthullen we het verhaal van de meest mysterieuze en springende superheld die de wereld ooit heeft gekend: de Paashaas! Terwijl hij ieder jaar miljoenen kinderharten vult met vreugde en chocolade, blijft zijn ware identiteit verborgen. Laten we samen op een ontdekkingsreis gaan door de wondere wereld van deze langorige legende.