Altijd warme handen met de Zippo Heatbank

Heb je ook altijd koude handen? Vervelend, want koude handen kunnen best pijnlijk worden, en bovendien wil je toch een warme handdruk geven. Daar heeft Zippo nu iets op gevonden: de Heatbank.

Handwarmer en powerbank in één

In de categorie: ‘Ze verzinnen wat!’ vinden we een handwarmer en een powerbank in één. De fabrikant Zippo komt met de Heatbank, een handig multifunctioneel apparaat. Wanneer de temperatuur daalt, straalt de handwarmer warmte af, zodat je handen lekker warm blijven. Tegelijkertijd heeft het een USB-poort waarmee je smartphones en tablets kunt opladen.

Als je de handwarmer alleen als handenwarmer gebruikt, kun je zes uur onafgebroken je handen opwarmen. Lang genoeg, toch? Je schakelt hem in met een simpele druk op de knop. Het apparaatje biedt vijf instellingen, variërend van laag tot hoog en verwarmt tot 50 graden Celsius. Dat laatste is trouwens best wel heet, zodat je je beter eerst tot de lagere standen kunt beperken.

Zippo Heatbank

Geen warmte tijdens opladen

Goed om te weten: je kunt de functies handenwarmer versus powerbank alleen apart van elkaar gebruiken. Wanneer de interne powerbank een mobiel apparaat oplaadt, zijn de handenwarmfuncties uitgeschakeld. Logisch, want met een warmte van 50 graden uit de Zippo Heatbank, is de kans op oververhitting van je geliefde smartphone of tablet natuurlijk groot.

Je kunt de Zippo Heatbank gebruiken als je bijvoorbeeld op de camping staat en het kouder wordt, of als je ergens aan het wandelen bent, of tijdens de wintersport.

Bedenk wel dat je hem van tevoren goed op moet laden. Wat dat betreft is de Heatbank net een gewone powerbank, maar dan met de mogelijkheid om je handen te warmen.

Peervormig design

Als je naar de Zippo Heatbank kijkt, doet het je waarschijnlijk denken aan een peer. Dat komt door het gebogen, slanke ontwerp. Je kunt overigens kiezen uit een zilverkleurige en goedkleurige variant. Ongeacht de kleur ligt de handenwarmer comfortabel in de hand.

De Zippo Heatbank is voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij. Er wordt een USB-oplaadkabel en halskoord bijgeleverd. Op dit moment kost de Zippo Heatbank zo’n 65 euro bij bol.com. Niet goedkoop maar warme handen zijn natuurlijk ook wat waard.

Bestellen

De Zippo Heatbank is voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij. Er wordt een USB-oplaadkabel en halskoord bijgeleverd. Op dit moment kost de Zippo Heatbank zo’n 65 euro bij bol.com. Niet goedkoop maar warme handen zijn natuurlijk ook wat waard.

Plaats een reactie

Ander nieuws

Ultima Multipath

Ultima Multipath e-bike: innovatie en stijl voor de moderne vrouw

De perfecte balans tussen stijl en functionaliteit: de Ultima Multipath e-bike biedt een ongekende fietservaring voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort, prestaties en elegantie. In dit artikel ontdek je de baanbrekende technologie, unieke designelementen en prestaties van deze veelzijdige e-bike, en wat experts en consumenten ervan vinden.
Stelton Pilastro serie Art-Deco glaswerk

Pilastro: geraffineerde elegantie voor de thuisbar

De Pilastro-serie, bekend en geliefd vanwege zijn eenvoudige en prachtige glasproducten, is een graag geziene gast in menig interieur. Van karaffen en wijnkoelers tot glazen en schalen, Pilastro biedt een uitgebreid assortiment voor de liefhebbers van stijlvolle glaswaren.