Deze rugzak is niet voor de poes

Het merk Banned heeft altijd net iets anders. Mode en accessoires die origineel zijn en zich duidelijk onderscheiden, en overwegend is geïnspireerd door dingen die vroeger helemaal in de mode waren. Wie gek is op vintage kan zich daarom helemaal uitleven met Banned Alternative Wear, zoals het Engelse merk officieel heet. Nieuw in de collectie is de Cats Backpack.

Een leuke rugzak voor school of universiteit, of om lekker mee te shoppen. De zwarte stof maakt hem ook neutraal en netjes genoeg voor je werk, terwijl de hartjes en katjes duidelijk maken waar jij gek op bent. Geen rugzak voor de “meelopers” maar voor iedereen die gewoon zijn eigen keuzes maakt en zelf bepaalt wat hij of zij mooi vindt. Wij hebben de rugzak voor je gespot bij Londonshop.nl.

Plaats een reactie

Ander nieuws

NaturalSenz ecologisch wasmiddel

NaturalSenz, een duurzame, milieuvriendelijke keuze voor je was

Ontdek NaturalSenz, een duurzaam en effectief wasmiddel. In een wereld waar milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, biedt NaturalSenz een eco-vriendelijke oplossing voor je was. Dit waspoeder is 100% biologisch afbreekbaar, plasticvrij, en vegan. Verpakt in FSC-karton, draagt NaturalSenz bij aan het verminderen van plastic afval​.
Capi Bijenhotels

Capi Biodiversity Hive bijenhotels: een hemels thuis voor groen en duurzaam leven

Voor liefhebbers van groen en duurzaam leven is er een product dat de biodiversiteit in de tuin zal stimuleren en tegelijkertijd een fraaie esthetiek zal creëren. De nieuwe modulaire collectie bijenhotels van Capi, genaamd Biodiversity Hive, biedt een thuis voor bijen, hommels en vlinders en zal je tuin daarmee letterlijk en figuurlijk vleugels geven.