Capi Biodiversity Hive bijenhotels: een hemels thuis voor groen en duurzaam leven

Voor liefhebbers van groen en duurzaam leven is er een product dat de biodiversiteit in de tuin zal stimuleren en tegelijkertijd een fraaie esthetiek zal creëren. De nieuwe modulaire collectie bijenhotels van Capi, genaamd Biodiversity Hive, biedt een thuis voor bijen, hommels en vlinders en zal je tuin daarmee letterlijk en figuurlijk vleugels geven.

Capi Biodiversity Hive bijenhotel

Biodiversity Hive bijenhotels

De Biodiversity Hive-serie is speciaal ontworpen om een gezonde en levendige tuin te bevorderen. Biodiversiteit speelt immers een grote rol in ons leven, en een groene levensstijl wordt steeds belangrijker. Door je tuin in te richten met deze prachtige bijenhotels, vogelhuisjes en vlinderhotels, draag je bij aan een beter milieu en zorg je voor een veilige haven voor vogels en insecten.

Eenvoudig te monteren

Het modulaire systeem van de Capi-collectie maakt het mogelijk om op creatieve wijze een unieke en esthetisch aantrekkelijke bijenkorfwand te bouwen. Je kunt de zeskantige huisjes eenvoudig aan elkaar klikken en naar eigen inzicht een mooie wand creëren. De collectie bevat ook een pindakaashuisje, plantenbakje en waterbakje om het bouwwerk compleet te maken.

Houd er rekening mee dat vogels en insecten niet goed samengaan. Het is daarom beter om een aparte vogelwand en insectenwand te maken. Zorg er ook voor dat vogelhuisjes met verschillende ingangen minstens twee meter uit elkaar worden opgehangen om de natuurlijke harmonie te behouden.

Capi Biodiversity Hive bijenhotel

Grow a greener life

Capi Europe, het bedrijf achter deze prachtige collectie, heeft een missie: “Grow a greener life”. Dit betekent dat Capi streeft naar een duurzamere manier van leven, waarbij we zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor toekomstige generaties. En omdat duurzaamheid ook mooi mag zijn, is elk Capi-product een aanwinst voor je interieur.

Ook een prachtige en milieuvriendelijke tuin?

Gun jezelf en de natuur het plezier van een prachtige en milieuvriendelijke tuin met de Biodiversity Hive-collectie van Capi. Maak je tuin tot een levend kunstwerk waarin mens en natuur in harmonie samenleven. Wie voor gemak kiest: je kunt de Capi bijenhotels gewoon bij bol.com bestellen.

Capi Biodiversity Hive bijenhotel

Plaats een reactie

Ander nieuws

NaturalSenz ecologisch wasmiddel

NaturalSenz, een duurzame, milieuvriendelijke keuze voor je was

Ontdek NaturalSenz, een duurzaam en effectief wasmiddel. In een wereld waar milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, biedt NaturalSenz een eco-vriendelijke oplossing voor je was. Dit waspoeder is 100% biologisch afbreekbaar, plasticvrij, en vegan. Verpakt in FSC-karton, draagt NaturalSenz bij aan het verminderen van plastic afval​.
Popur zelfreinigende kattenbak

Deze zelfreinigende kattenbak wil jij ook hebben!

Katten zijn natuurlijk lief en leuk, maar de stank die ze weten te produceren op de kattenbak is wat minder lief en leuk. En dan moet je die kattenbak ook nog eens regelmatig schoonmaken. Voor velen is dat een vervelend werkje. Nu komt een fabrikant met een zelfreinigende kattenbak, die je al het werk uit…