Hamam badjassen ZusenZomer

Heerlijke Hamam badjassen voor hem en haar

Na een verfrissende douche of een uurtje in bad even lekker op de bank bijkomen in je badjas: we zijn er gek op. Dankzij een badjas blijf je lekker warm en zit je er lekker comfortabel bij. Maar een goede, betaalbare badjas vinden lijkt soms zo gemakkelijk nog niet. Gelukkig heeft ZusenZomer heerlijke badjassen voor hem en haar. Je moet alleen even de juiste kleur en maat uitkiezen.

Leuke, betaalbare winterjassen

Leuke, betaalbare winterjassen voor het hele gezin

Het is er weer tijd voor: de winterjas. Of in ieder geval: de zoektocht naar een winterjas, voor als het straks echt koud wordt. Dit jaar is een duur jaar, met inflatie en stijgende kosten. Dan is een leuke, betaalbare winterjas voor het hele gezin een mooi meegenomen.

Vans MTE-3 sneakers voor in de winter

De nieuwe Vans MTE-3 zijn dé sneakers voor komende winter

De nieuwe Vans MTE-3 sneakers zijn nu verkrijgbaar. Steeds meer vrouwen weten de sneakers van Vans wel te waarderen. Het merk staat bekend om de sportieve, kwalitatief goede sneakers met een ongeëvenaard, iconisch design. En dat maakt Vans ook met de nieuwe MTE-3 sneakers weer helemaal waar.

Schoenenkwartier Waalwijk

Waalwijk heeft nu ook een Schoenenkwartier

Schoenen: daar houden we allemaal van. En voor ons schoenenliefhebbers is er nu een zogenoemd Schoenenkwartier. Het is een platform voor liefhebbers van schoenen, voor de makers en voor de branche zelf. Op 28 juni werd het platform met een flinke dosis muziek geopend.

Adidas x IVY PARK Super Sleek sneakers zomer 2022

Deze gave Adidas Super Sleek sneakers wil jij ook hebben!

Beyoncé en de CEO van Adidas, Kasper Rorsted, hebben een samenwerking gesloten. En dat zien we meteen terug, want samen kondigen ze de ‘Super Sleek’ aan. Dat is een nieuw sneakersilhouet, gemaakt door Adidas en IVY PARK samen. Een te gekke sneaker die jij zeker in je kast wilt hebben staan.

balconettebeha Rosa Faia Antonia

Nieuwe Antonia balconettebeha van Rosa Faia

Antonia is de naam van de nieuwe betoverende, charmante balconettebeha van Rosa Faia is. De lage cups geven een diep, verleidelijk decolleté. De kanten look zorgt samen met de krijtstreepjes voor een spannend contrast.

Grisport Viken outdoorlaars

Outdoorlaars voor dagelijks gebruik

De Grisport Viken is een outdoorlaars die loopt als een comfortabele wandelschoen. Deze laarzen lopen zo fijn dat je komende winter nog nauwelijks je wandelschoenen aan zult trekken. Het is de ultieme laars om iedere dag te dragen. Boodschappen doen, de hond uitlaten, een strandwandeling, de Grisport Viken is er klaar voor.

H&M Sweatshirt Believe in Magic

Geloof in je eigen magie

Laat kinderen maar zo lang mogelijk kind zijn en blijven. Laat ze genieten van het onbezorgde kinderleven en geniet er zelf ook van. Stimuleer hun creativiteit en fantasie. Laat ze ook rustig geloven in dingen die eigenlijk niet bestaan of kunnen.