Handige, mobiele Inventum 3-in-1 airco

Razendsnel, gemakkelijk en waar je maar wilt je kamer verkoelen, dat kan met de nieuwe 3-in-1 airco van Inventum. Deze airco is ideaal voor  warme, benauwde zomerdagen, is 2 keer zo krachtig als een normale airco en heeft bovendien ook een veel groter bereik.

Koelvermogen

De Inventum 3-in-1 airco is maar liefst 2 keer zo krachtig, koelt 2 keer zo snel en heeft 3 keer zo veel bereik als traditionele mobiele airco’s. Zo heeft de airco een koelvermogen van wel 12.000 BTU — meer dan genoeg vermogen om een kamer van 105 m3 te verkoelen. Naast een airco is het apparaat ook een ventilator en luchtontvochtiger. De ventilator heeft een swingfunctie van 80⁰ en een bereik van maar liefst 8,8 meter.

Energieklasse

Bovendien is de airco zeer efficiënt en energiezuinig. Het apparaat valt dan ook in energieklasse A. Zo bespaar je flink op je energierekening.

Strak design

Toegegeven, een airco zal je interieur niet naar een hoger niveau tillen. Dat gezegd: lelijk hoeft ‘ie ook niet te zijn. Daar denken ze bij Inventum precies hetzelfde over. Deze nieuwe mobiele airco is daarom strak en modern vormgegeven, waardoor die niet in het oog springt en bij nagenoeg elk interieur past. Bovendien kun je ‘m verplaatsen, zodat die niet altijd in het zicht staat.

Bestellen

De Inventum 3-in-1 (AC127WSET) airco, ventilator en luchtontvochtiger heeft een vanafprijs van 549 euro en is verkrijgbaar in de winkel en bij online warenhuizen zoals bol.com.

Plaats een reactie

Ander nieuws

NaturalSenz ecologisch wasmiddel

NaturalSenz, een duurzame, milieuvriendelijke keuze voor je was

Ontdek NaturalSenz, een duurzaam en effectief wasmiddel. In een wereld waar milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, biedt NaturalSenz een eco-vriendelijke oplossing voor je was. Dit waspoeder is 100% biologisch afbreekbaar, plasticvrij, en vegan. Verpakt in FSC-karton, draagt NaturalSenz bij aan het verminderen van plastic afval​.
Capi Bijenhotels

Capi Biodiversity Hive bijenhotels: een hemels thuis voor groen en duurzaam leven

Voor liefhebbers van groen en duurzaam leven is er een product dat de biodiversiteit in de tuin zal stimuleren en tegelijkertijd een fraaie esthetiek zal creëren. De nieuwe modulaire collectie bijenhotels van Capi, genaamd Biodiversity Hive, biedt een thuis voor bijen, hommels en vlinders en zal je tuin daarmee letterlijk en figuurlijk vleugels geven.