Ultima Multipath

Ultima Multipath e-bike: innovatie en stijl voor de moderne vrouw

De perfecte balans tussen stijl en functionaliteit: de Ultima Multipath e-bike biedt een ongekende fietservaring voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort, prestaties en elegantie. In dit artikel ontdek je de baanbrekende technologie, unieke designelementen en prestaties van deze veelzijdige e-bike, en wat experts en consumenten ervan vinden.

Stelton Pilastro serie Art-Deco glaswerk

Pilastro: geraffineerde elegantie voor de thuisbar

De Pilastro-serie, bekend en geliefd vanwege zijn eenvoudige en prachtige glasproducten, is een graag geziene gast in menig interieur. Van karaffen en wijnkoelers tot glazen en schalen, Pilastro biedt een uitgebreid assortiment voor de liefhebbers van stijlvolle glaswaren.

Het verhaal van de Paashaas (in chocolade, met paaseitjes

De Paashaas: het geheime leven van een chocoladeheld

Vandaag onthullen we het verhaal van de meest mysterieuze en springende superheld die de wereld ooit heeft gekend: de Paashaas! Terwijl hij ieder jaar miljoenen kinderharten vult met vreugde en chocolade, blijft zijn ware identiteit verborgen. Laten we samen op een ontdekkingsreis gaan door de wondere wereld van deze langorige legende.

'About Cats & Dogs': alles over honden en katten in de Jaarbeurs

‘About Cats & Dogs’: alles over honden en katten in de Jaarbeurs

Honden en katten: wie is er niet gek op? Je beste vriend in huis, die altijd op je staat te wachten als je thuiskomt. Een knuffelkameraad. Nee, we kunnen niet meer zonder onze geliefde huisdieren. En die huisdieren komen volop aan bod op de beurs ‘About Cats & Dogs’ in de Jaarbeurs in Utrecht.

Zippo Heatbank

Altijd warme handen met de Zippo Heatbank

Heb je ook altijd koude handen? Vervelend, want koude handen kunnen best pijnlijk worden, en bovendien wil je toch een warme handdruk geven. Daar heeft Zippo nu iets op gevonden: de Heatbank.

koel zomerdekbed Doodle van De Witte Lietaer

Heerlijk koel zomerdekbed van De Witte Lietaer

De Witte Lietaer, een gerenommeerd linnen producent uit België, introduceert de Doodle, een heerlijk koel dekbed dat ideaal is voor die warme zomeravonden. Het Doodle zomerdekbed is lichtgewicht, gemaakt van 100% katoen en ademt uitstekend.

tips burn-out thuiswerken voorkomen

Zeven tips om een burn-out door thuiswerken te voorkomen

Thuiswerken: voor de een is het een zegen, voor de ander kan het een straf zijn. Enerzijds kan het meer bieden, maar daardoor heb je ook minder houvast. Thuis werken geeft behoorlijk wat uitdagingen en kan het handhaven van een goede balans tussen werk en vrije tijd moeilijk maken.

Point-Virgule living-serie

Prachtige living-serie van Point-Virgule

Het Belgische designmerk Point-Virgule brengt een nieuwe, prachtige living-serie uit die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Margriet Foolen. De serie bestaat uit servethouders, zeepdispensers, tissueboxen, bloempotten, dienbladen, afvalemmertjes en lepelhouders. Prachtige spullen van bamboevezel die je overal in huis kunt gebruiken.

Hike Kid wandelwagen offroad Steinbock outdoor wandelen

Sportieve off-road wandelwagen van Hike Kid

Ben jij buiten graag actief bezig en wil je dan ook je kleintje meenemen? Deze opvouwbare off-road wandelwagen van Hike Kid is dan echt iets voor jou. Met deze stoere wandelwagen kun je jouw kroost op álle buitensportavonturen meenemen. De Hike Kide Steinbock is geschikt om te duwen en trekken, licht van gewicht, klein van formaat en kan tegen een stootje.