NaturalSenz, een duurzame, milieuvriendelijke keuze voor je was

Ontdek NaturalSenz, een duurzaam en effectief wasmiddel. In een wereld waar milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, biedt NaturalSenz een eco-vriendelijke oplossing voor je was. Dit waspoeder is 100% biologisch afbreekbaar, plasticvrij, en vegan. Verpakt in FSC-karton, draagt NaturalSenz bij aan het verminderen van plastic afval​.

Unieke samenstelling voor stralende was

NaturalSenz Waspoeder, zowel de variant voor witte als gekleurde was, blinkt uit in effectiviteit. Dankzij de speciale formule wordt je was al schoon bij een lage temperatuur van 20 graden, wat energie bespaart en de CO2-uitstoot vermindert.​

Getest en gecertificeerd

Het product heeft uitstekende beoordelingen ontvangen van het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS. Bovendien zijn de waspoeders dermatologisch getest en veilig voor de huid. NaturalSenz voldoet aan de strenge eisen van Ecocert en draagt het Vegan Society keurmerk, wat betekent dat het geen dierlijke ingrediënten bevat en niet op dieren is getest​.

NaturalSenz ecologisch wasmiddel

Lokaal geproduceerd voor kwaliteit en duurzaamheid

De producten van NaturalSenz worden geproduceerd door het Nederlandse familiebedrijf Senzora. Dit bedrijf, bekend om zijn innovatie in duurzame wasmiddelen sinds 1969, garandeert hoge kwaliteitsstandaarden en beperkt transportafstanden door lokale productie​.

Verkrijgbaarheid en prijs

NaturalSenz Waspoeder is beschikbaar in natuurwinkels zoals Ekoplaza en online. Je kunt het wasmiddel dus ook gewoon bij bol.com bestellen.

De consumentenadviesprijs voor deze milieuvriendelijke waspoeders is € 9,59​. NaturalSenz is dus niet alleen een uitstekende keuze voor een schone en frisse was, maar ook een stap vooruit in milieubewust huishouden. Door te kiezen voor NaturalSenz, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Plaats een reactie

Ander nieuws

Capi Bijenhotels

Capi Biodiversity Hive bijenhotels: een hemels thuis voor groen en duurzaam leven

Voor liefhebbers van groen en duurzaam leven is er een product dat de biodiversiteit in de tuin zal stimuleren en tegelijkertijd een fraaie esthetiek zal creëren. De nieuwe modulaire collectie bijenhotels van Capi, genaamd Biodiversity Hive, biedt een thuis voor bijen, hommels en vlinders en zal je tuin daarmee letterlijk en figuurlijk vleugels geven.
Popur zelfreinigende kattenbak

Deze zelfreinigende kattenbak wil jij ook hebben!

Katten zijn natuurlijk lief en leuk, maar de stank die ze weten te produceren op de kattenbak is wat minder lief en leuk. En dan moet je die kattenbak ook nog eens regelmatig schoonmaken. Voor velen is dat een vervelend werkje. Nu komt een fabrikant met een zelfreinigende kattenbak, die je al het werk uit…