Pilastro: geraffineerde elegantie voor de thuisbar

De Pilastro-serie, bekend en geliefd vanwege zijn eenvoudige en prachtige glasproducten, is een graag geziene gast in menig interieur. Van karaffen en wijnkoelers tot glazen en schalen, Pilastro biedt een uitgebreid assortiment voor de liefhebbers van stijlvolle glaswaren.

Een uitbreiding van de geliefde Pilastro-collectie

Nu introduceert Stelton in de Pilastro-serie een cocktailshaker, longdrinkglazen en XL-drinkglazen, ontworpen door Francis Cayouette. Het kenmerkende verfijnde en ingetogen design van de Pilastro-serie wordt ook bij deze nieuwe producten doorgezet, met de duidelijke inspiratie van de Art Deco-stijl uit de jaren 1920.

Cocktailshaker: Design en functionaliteit in perfecte harmonie

De Pilastro cocktailshaker is gebaseerd op de traditionele Manhattan shaker en bestaat uit drie delen: een container, een filter en een deksel. Het 2 cl deksel is slim ontworpen om tevens als maatbeker te dienen. Het golvende glas gecombineerd met glanzend staal maakt de Pilastro shaker niet alleen functioneel, maar ook een fraai decoratief element voor uw thuisbar.

Longdrinkglazen: veelzijdige elegantie

De slanke, verfijnde longdrinkglazen zijn ontworpen als aanvulling op de Pilastro cocktailshaker. Maar de veelzijdige glazen kunnen ook uitstekend dienstdoen als grote waterglazen, of zelfs voor ijskoffie, warme koffie en thee. En goed nieuws voor de liefhebbers van een royale slok: dit voorjaar wordt de collectie uitgebreid met een nieuwe, grotere versie van het waterglas, met een inhoud van 35 cl.

Stelton Pilastro serie Art-Deco glaswerk

Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand

De gehele Pilastro-serie is niet alleen elegant en stijlvol, maar ook uitermate duurzaam en robuust. Hierdoor zijn de glazen bestand tegen dagelijks gebruik en kunnen ze zonder problemen in de vaatwasser worden gereinigd.

Prijzen en beschikbaarheid

  • Cocktailshaker: € 49,95
  • Longdrinkglas, per set van 4: € 44,95
  • XL drinkglas, per set van 4: € 44,95

Breng elegantie en stijl in huis met deze prachtige Stelton-producten. En gemak dient de mens: de Pilastro-serie van Stelton is gewoon te koop bij bol.com.

Stelton Pilastro serie Art-Deco glaswerk

Plaats een reactie

Ander nieuws

Ultima Multipath

Ultima Multipath e-bike: innovatie en stijl voor de moderne vrouw

De perfecte balans tussen stijl en functionaliteit: de Ultima Multipath e-bike biedt een ongekende fietservaring voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort, prestaties en elegantie. In dit artikel ontdek je de baanbrekende technologie, unieke designelementen en prestaties van deze veelzijdige e-bike, en wat experts en consumenten ervan vinden.
Het verhaal van de Paashaas (in chocolade, met paaseitjes

De Paashaas: het geheime leven van een chocoladeheld

Vandaag onthullen we het verhaal van de meest mysterieuze en springende superheld die de wereld ooit heeft gekend: de Paashaas! Terwijl hij ieder jaar miljoenen kinderharten vult met vreugde en chocolade, blijft zijn ware identiteit verborgen. Laten we samen op een ontdekkingsreis gaan door de wondere wereld van deze langorige legende.