Prachtige living-serie van Point-Virgule

Het Belgische designmerk Point-Virgule brengt een nieuwe, prachtige living-serie uit die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Margriet Foolen. De serie bestaat uit servethouders, zeepdispensers, tissueboxen, bloempotten, dienbladen, afvalemmertjes en lepelhouders. Prachtige spullen van bamboevezel die je overal in huis kunt gebruiken.

‘Een product moet voor zichzelf spreken’

‘Eenvoud en functionaliteit is waar het bij mij om draait. Een product moet echt bruikbaar zijn en voor zichzelf spreken. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar het voor dient,’ aldus Margriet Foolen. Ze werkt graag met bamboevezel omdat het een elegant, supersterk en vederlicht materiaal is. Bovendien is het milieuvriendelijk.

Bamboe heeft vele voordelen

Met meer dan één meter per dag is bamboe ’s werelds snelst groeiende plant. Het heeft enkel natuurlijke regenval nodig en is resistent tegen schimmels en insecten. De vezels ondergaan geen chemische bewerking: ze worden geplet en gestoomd. Nog een ecologisch voordeel is dat bamboe een aanzienlijke hoeveelheid zuurstof in de atmosfeer brengt, 35% meer dan bomen. Daarom is het een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen het broeikaseffect. Kortom, bamboe is de beste en meest ecologische keuze die je voor producten in huis kunt maken.

De serie ‘Point-Virgule by Margriet Foolen’ is uitgevoerd in de zachte pastelkleuren mistblauw, donkergrijs en naturel. De producten zijn vaatwasbestendig.

Bestellen

De serie ‘Point-Virgule by Margriet Foolen’ is verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Ook bol.com heeft Point-Virgule in het assortiment. De adviesprijzen:

  • Servethouders € 8,95
  • Zeepdispenser € 13,95
  • Tissuebox € 17,95
  • Bloempot € 9,95
  • Dienblad € 7,95
  • Afvalemmertje € 15,95
  • Lepelhouder € 4,95

Point-Virgule bloempotten

Plaats een reactie

Ander nieuws

Ultima Multipath

Ultima Multipath e-bike: innovatie en stijl voor de moderne vrouw

De perfecte balans tussen stijl en functionaliteit: de Ultima Multipath e-bike biedt een ongekende fietservaring voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort, prestaties en elegantie. In dit artikel ontdek je de baanbrekende technologie, unieke designelementen en prestaties van deze veelzijdige e-bike, en wat experts en consumenten ervan vinden.
Stelton Pilastro serie Art-Deco glaswerk

Pilastro: geraffineerde elegantie voor de thuisbar

De Pilastro-serie, bekend en geliefd vanwege zijn eenvoudige en prachtige glasproducten, is een graag geziene gast in menig interieur. Van karaffen en wijnkoelers tot glazen en schalen, Pilastro biedt een uitgebreid assortiment voor de liefhebbers van stijlvolle glaswaren.
Het verhaal van de Paashaas (in chocolade, met paaseitjes

De Paashaas: het geheime leven van een chocoladeheld

Vandaag onthullen we het verhaal van de meest mysterieuze en springende superheld die de wereld ooit heeft gekend: de Paashaas! Terwijl hij ieder jaar miljoenen kinderharten vult met vreugde en chocolade, blijft zijn ware identiteit verborgen. Laten we samen op een ontdekkingsreis gaan door de wondere wereld van deze langorige legende.