Recyclebare design bloempotten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons leven. Ook als het gaat om decoratie in en om ons huis. Daar sta je misschien nooit zo bij stil, maar bloempottenfabrikant Capi laat ons nadenken over duurzaamheid, en komt met een tijdloos ontwerp.

De bloempot die altijd meegaat

Bloempottenfabrikant Capi vindt het zonde dat bloempotten maar een tijdje meegaan en dan worden afgedankt. Daarom komt de fabrikant nu met een levenslange garantie op alle bloempotten uit de Made in Holland collectie. Capi test de bloempotten uitvoerig en onderwerpt ze aan extreme omstandigheden. Daarnaast zijn de potten ook gewoon mooi: ze zijn voorzien van een bijzonder ontwerp.

Volgens de fabrikant zijn de Made in Holland-bloempotten helemaal aangepast aan het Nederlandse klimaat: ze zijn sterk, hitte- en vorstbestendig, kunnen wel tegen een stootje, en zijn tegelijkertijd ook superlicht. Met de levenslange garantie wil de fabrikant verkopen dat mensen een pot kopen, een paar jaar gebruiken en daarna weggooien.

Natuurlijke, neutrale kleuren

Bij duurzaamheid denken we natuurlijk aan het milieu en aan het klimaat. Om die associatie nog wat kracht bij te zetten, komt Capi met bloempotten in natuurlijke, neutrale kleuren. Daardoor is de bloempot niet aan mode onderhevig en kan deze echt jaren mee. Sterker: de bloempot wordt tijdloos. De fabrikant vindt dat de bloempot te mooi moet zijn om weg te gooien. Daarom doet het bedrijf extra haar best op het design.

Capi recyclebare design bloempotten

En als je het dan toch voor elkaar krijgt om zo’n bloempot te laten sneuvelen, is er ook goed nieuws: ze zijn 100% recyclebaar. Ook worden de bloempotten 100% klimaatneutraal geproduceerd in de fabriek in Tilburg. Kenmerkend aan de bloempotten uit de Made in Holland-lijn is de oranje binnenkant.

Klassiek of urban

Je kunt bij de Made in Holland-collectie kiezen uit twee soorten bloempotten: de potten uit de Nature collectie en de potten uit de Urban collectie. Elk model heeft een eigen soort textuur. Tel je alle varianten bij elkaar op, dan zijn er meer dan twintig verschillende modellen verkrijgbaar, in zeven verschillende kleuren. Op die manier is het gemakkelijk om meer groen in huis te halen.

Over Capi

Capi is al 25 jaar een bekende fabrikant van bloempotten en plantenbakken. Het is een van oorsprong Brabants bedrijf, die blijft ontwikkelen aan innovatie rondom planten. Inmiddels is de fabrikant bekend van haar smaakvolle en lichtgewicht potten en plantenbakken.

De bedrijfsmissie is inmiddels ‘Grow a greener life’: een missie waarbij duurzaamheid en groen doen voorop staan. De fabrikant vindt dat het tijd wordt dat we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. Maar dan natuurlijk wel met stijlvolle producten.

Plaats een reactie

Ander nieuws