NaturalSenz ecologisch wasmiddel

NaturalSenz, een duurzame, milieuvriendelijke keuze voor je was

Ontdek NaturalSenz, een duurzaam en effectief wasmiddel. In een wereld waar milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, biedt NaturalSenz een eco-vriendelijke oplossing voor je was. Dit waspoeder is 100% biologisch afbreekbaar, plasticvrij, en vegan. Verpakt in FSC-karton, draagt NaturalSenz bij aan het verminderen van plastic afval​.

Capi Bijenhotels

Capi Biodiversity Hive bijenhotels: een hemels thuis voor groen en duurzaam leven

Voor liefhebbers van groen en duurzaam leven is er een product dat de biodiversiteit in de tuin zal stimuleren en tegelijkertijd een fraaie esthetiek zal creëren. De nieuwe modulaire collectie bijenhotels van Capi, genaamd Biodiversity Hive, biedt een thuis voor bijen, hommels en vlinders en zal je tuin daarmee letterlijk en figuurlijk vleugels geven.

Popur zelfreinigende kattenbak

Deze zelfreinigende kattenbak wil jij ook hebben!

Katten zijn natuurlijk lief en leuk, maar de stank die ze weten te produceren op de kattenbak is wat minder lief en leuk. En dan moet je die kattenbak ook nog eens regelmatig schoonmaken. Voor velen is dat een vervelend werkje. Nu komt een fabrikant met een zelfreinigende kattenbak, die je al het werk uit handen neemt.

Inventum 3-in-1 airco

Handige, mobiele Inventum 3-in-1 airco

Razendsnel, gemakkelijk en waar je maar wilt je kamer verkoelen, dat kan met de nieuwe 3-in-1 airco van Inventum. Deze airco is ideaal voor  warme, benauwde zomerdagen, is 2 keer zo krachtig als een normale airco en heeft bovendien ook een veel groter bereik.

Rugzak Banned Apparel Cats Backpack

Deze rugzak is niet voor de poes

Het merk Banned heeft altijd net iets anders. Mode en accessoires die origineel zijn en zich duidelijk onderscheiden, en overwegend is geïnspireerd door dingen die vroeger helemaal in de mode waren. Wie gek is op vintage kan zich daarom helemaal uitleven met Banned Alternative Wear, zoals het Engelse merk officieel heet. Nieuw in de collectie is de Cats Backpack.